Brodeerauspaja ja oppiminen

Opastin pajassa korukuvioiden tekoa brodeerauskoneella . Olin ajatellut (katso edellinen postaus), että kuvio kiinnitettäisiin nyöriin ompelemalla se ihan tavallisella ompelukoneella kiinni. Minulle kuitenkin ehdotettiin, että tarkempaa jälkeä saadaan käyttämällä neulaa ja lankaa ihan käsipelillä. Totta tämä, konetta ei tuohon todellakaan tarvittu. 

Huomasimme myös, että koska valmis kuvio on pitsimäinen, nyöriä ei välttämättä ole tarpeen edes ommella kiinni. Sen voi pujottaa kuvion läpi. Näin koruun voi halutessaan lisätä koristuksia tai vaihdella nyöriä fiiliksen mukaan!
korunyörikeskeltä

Pajan pointti on tosiaankin yhdessä oppiminen ja osaamisen jakaminen. Samassa syntyy luovia ja uusia ajatuksia.

-Tanja

One thought on “Brodeerauspaja ja oppiminen

Vastaa